LH Camera logo

HD-PTZ Ethernet Undervandskamera

Dette IP-PTZ kamera er tiltænkt ROV, tanke og andre faste installationer så som overvågning i dokanlæg. Med dette ip kamera leveres der Software til kontrol af kameraet både lokalt på netværket, samt over internettet via fjernkontrol. Softwaren giver samtidig mulighed for at lave fantastiske HD optagelser på egen PC.

Pan Tilt Dome-kamera sikrer kvalitetskontrollen

LH Camera er specialisternes sikre valg, når det gælder kvalitetskontrol og sikkerhedstjek under vandet. Det skyldes vores store udvalg af professionelt undervandsvideoudstyr – og ikke mindst vores populære IP-Dome kamera. Vi tilbyder et topprofessionelt Pan Tilt Zoom IP-Dome kamera. Kameraet er anerkendt for sin effektivitet og funktionalitet inden for en lang række inspektions og overvågnings opgaver under vandet, bl.a.:

  • Havbrugsindustrien
  • Landbaserede fisketanke
  • ROV-pilotering (remotely operated underwater vehicle)
  • Offshore-undervandsinspektion
  • Vindkraftindustrien
  • Uddybningsfartøjer

Vælg et IP-Dome kamera fra LH Camera.

Vores professionelle IP-Dome kamera fås med 12x og 32x optisk Zoom. Det har en lynhurtig 360 graders pan-rotation, 1/2” Sony CCD-chip på 2mp effektiv pixelopløsning som betyder, at det avancerede videokamera tager knivskarpe billeder i Full HD 1920×1080 under alle forhold i havets mørke.

HD-IP zoom:

Dome kameraet leveres med Software til kontrol af kameraet både lokalt på netværket, samt over internettet via fjernkontrol, hvilket muliggør fuld kontrol over kameraet uanset hvor du befinder dig, det eneste det kræver er adgang til internettet, en PC eller en smartphone. Softwaren giver samtidig mulighed for at lave fantastiske HD optagelser på egen PC.