LH Camera logo

Gå i dybden med et professionelt ROV kamera

LH Camera er specialisternes sikre valg, når det handler om undersøgelser, kvalitetskontrol og sikkerhedstjek under vandet. Det skyldes vores store udvalg af professionelt undervandsvideoudstyr – og ikke mindst vores avancerede rov camera. Vi tilbyder et topprofessionelt farve  Pan Tilt Dome Fisheye Camera. Kameraet er anerkendt for sin effektivitet og funktionalitet inden for ROV piloting og rov service.

Med sin høje lysfølsomhed og ekstreme vidvinkeloptik på 104 grader er vores rov kamera det oplagte valg for eksperterne inden for ROV: Remotely Operated Vehicle, hvor man anvender en undervandsrobot i stedet for en dykker. Det er oftest i forbindelse med installationer, vedligeholdelse og eftersøgninger, hvor man har behov for at gå ned på meget store dybder. Kræver en opgave ekstra eller særligt udstyr, kan LH Camera være behjælpelig med en kundetilpasset løsning. Vores store erfaring med ROV kamera gør os til ROV piloternes foretrukne valg.

Se videoer med vores undervandskameraer

Vælg et ROV kamera fra LH Camera

Det professionelle ROV kamera fås i en standard udgave med og uden zoom samt med indbygget dybde og kompas sensor. Det har en lynhurtig 360 graders pan rotation og kan gå ned til 10 bar (Vi kan også speciel fremstille kamera til større dybder). Med sin 1/3” Sony CCD chip på 800 TVL 960×576 effektiv pixel opløsning optager det avancerede videokamera knivskarpe billeder under alle forhold i havets mørke.

Stærkt udstyr til undervandsrobotten

Vores ROV kamera er fremstillet i et stærkt materiale, der kan holde til selv de mest ekstreme forhold. Den høje opløsning betyder, at du tydeligt kan se selv de mindste detaljer på optagelserne. Kontakt os og få mere at vide om vores effektive undervands ROV kamera.