Information

LH Camera er en mindre teknologi virksomhed, der ejes af Henrik Holleufer og Brian Hansen. For de to indehavere, har dykning i forskellige former haft en stor betydning gennem årene og hvor interessen for det maritime miljø kun er vokset yderligere.

Vores vision er at være førende leverandør inden for kompakte højtydende videosystemer, der på arbejdspladser i det maritime, skal kunne gøre en forskel i hverdagen for både miljøet og sikkerheden. Ligeledes er det vigtigt for os at være konkurrencedygtige forenet med en fornuftig prissætning, der er tilpasset de forskellige målgrupper.

Over årene har vi opbygget et stort kendskab til video optagelser under havoverfladen, startende med små analoge videosystemer til skibs inspektion, fiskeri og erhvervsdykning, siden begyndelsen er der dog sket meget, gennem et godt samarbejde med forskere, biologer og større højteknologiske virksomheder rundt om i verden, har vi i dag et stort sortiment af analoge og digitale videosystemer der henvender sig til offshore industrien, havforskning, erhvervsdykning og ikke mindst til fiskeindustrien, herunder optimering og miljø effektivisering af havdambrug.

Kontakt os på:
info@lh-camera.dk
Tlf. +45 71 99 71 80


Tilmeld nyhedsbrev