LH Camera logo

Information

LH Camera er en mindre teknologi virksomhed, der leverer professionelt undervandsudstyr til maritime brancher. Virksomheden ejes af Henrik Holleufer og Brian Hansen. For de to indehavere, har dykning i forskellige former haft en stor betydning gennem årene, hvor interessen for det maritime miljø kun er vokset yderligere.

Vores vision er at være førende leverandør inden for kompakte højtydende videosystemer, der på arbejdspladser i det maritime skal kunne gøre en forskel i hverdagen for både miljøet og sikkerheden. Ligeledes er det vigtigt for os at være konkurrencedygtige forenet med en fornuftig prissætning, der er tilpasset de forskellige målgrupper.

Over årene har vi opbygget et stort kendskab til video optagelser under havoverfladen, startende med små analoge videosystemer til skibs inspektion, fiskeri og erhvervsdykning, siden begyndelsen er der dog sket meget, gennem et godt samarbejde med forskere, biologer og større højteknologiske virksomheder rundt om i verden, har vi i dag et stort sortiment af analoge og digitale videosystemer der henvender sig til offshore industrien, havforskning, erhvervsdykning og ikke mindst til fiskeindustrien, herunder optimering og miljø effektivisering af havdambrug.

Om undervandsudstyr til specialister

På disse sider vil du kunne finde yderligere information om vores produkter og hvordan vi udvikler dem. Her får du indsigt i, hvad de forskellige produkter kan anvendes til og hvor de særligt præsterer effektivt. 

Savner du information om nogle af vores produkter? Du er altid velkommen til at kontakte os, så vil vi opdatere siden med mere info. Har du specifikke spørgsmål eller brug for rådgivning, kan du kontakte os på 71 99 71 80 for en uforpligtende samtale. 

Kameraer til erhvervsdykkere

Igennem årene har LH Camera beskæftiget sig meget med erhvervsdykning og udviklet specifikke produkter til formålet. Her kan du finde professionelle undervandskameraer og andet undervandsudstyr, som er blåstemplet og anerkendt i branchen for deres pålidelige kvalitet. Du får et skarpt billede i real time, som følger enhver bevægelse under vandet.

Samtidig er kameraet utroligt robust og kan holde til de udfordringer og arbejdsopgaver man bliver mødt med under vandet. Her får du dansk kvalitet i særklasse, hvor vi som udviklere virkelig har sat os ind i dine behov som erhvervsdykker. Har du brug for en nytænkende løsning, er vi klar på at brainstorme i samarbejde med dig, for at udvikle den mest optimale løsning til opgaven. 

Vores undervandskameraer, udstyr og tilbehør er 100% dansk udviklet og gerne i samarbejde med vores kompetente samarbejdspartnere. Heriblandt optræder specialister inden for mediebranchen samt forskere og udviklere inden for det maritime miljø.

 

Undervandsudstyr til forskning og entreprenøropgaver

Hos LH Camera bliver vi jævnligt tilknyttet projekter til forskning eller komplekse entreprenøropgaver, der skal udføres under vand. Til forskning ved vi at det kræver utroligt præcis data med et skarpt kamera, for at der kan foretages korrekte undersøgelser. Derfor er vores undervandskameraer testet i forskellige havmiljøer og med forskellige formål for øje. Videooptagelserne er præcise, og takket været effektive server systemer sikrer vi, at der ikke er forsinkelse på optagelserne – samtidig med at de bliver lagret. 

Til entreprenøropgaver har vi gennem bred erfaring med diverse ingeniørprojekter dygtiggjort os i utrolig skarp og præcis live stream video. Her kan I via en ROV eller dykker under vand følge med, mens der for eksempel bygges søjler til broen eller udføres vedligeholdelse under vand. Opsæt diverse kameraer omkring projektet og få et solidt overblik.

Udvikling af ROV Kameraer

Vores særlige ROV kameraer er avanceret undervandsudstyr, som især anvendes til montering på ROV. Disse kan anvendes undersøgelser, kvalitetstjek og  sikkerhedskontrol under vand. Vores ROV kameraer har en utrolig lysfølsomhed, kan arbejde under dårlige lysforhold og er udstyret med Pan Tilt Zoom, så du kan styre kameraet 360 graders. Her bliver kameraet monteret på en ROV, som undersøger i dybden og kan komme dybere ned end det er fysisk muligt for os mennesker. Anvend kameraet effektivt til at montere på jeres ROV.

Om Kameraets egenskaber:

  • Realtime justering af kameraets indstillinger
  • Justering af lukkehastighed, hvidbalance samt monokrom og farve
  • Effektiv mørketilstand
  • Flere af vores modeller kan gå ned til 2 kilometers dybde