LH Camera logo

Erhvervsdykning

LH Camera har den optimale løsning til alle erhvervsdykkere, der ønsker kamera udstyret som fast installation på skibet, i dykkerbilen og – mest af alt – på dykkerhjelmen. Med LH Camera bliver erhvervsdykning en professionel fornøjelse. Teknologien og funktionaliteten er alfa og omega i vores model Pro erhvervsdykker kamera. Et topprofessionelt farvevideokamera med Subconn connector, høj lysfølsomhed og ekstrem vidvinkeloptik 0,1 lux, ~120°.

Se videoer med vores kameraudstyr


Blåstemplet i branchen

Kameraet er anerkendt i erhvervsdykkerkredse for sin høje kvalitet og stabilitet, når der skal udføres professionel erhvervsdykning i mørke og kulde samt under vanskelige forhold. Med et Pro erhvervsdykker kamera får I det bedste udstyr til opgaven, og det førsteklasses foto og video udstyr sikrer jer den bedst mulige dokumentation af dykkerarbejdet.

Et populært produkt

Inden for erhvervsdykning kan LH Camera desuden tilbyde et andet populært produkt. Video-kontrolpanel for montering i 19″ rack moduler eller transportabel videokuffert, som fås i flere udgaver:

 

Her får erhvervsdykkeren en komplet styring af video, dykkerlampe og kommunikation fra overfladen. Panel til indbygning med 15″ lysstærk monitor, USB-videooptager, trinløs regulering af videolampe m.m. Panelet er designet til at passe i et 19″ rack-system. Er designet til indendørs fastmontering i en dykkercontainer, i et overfladekontrolrum eller i en dykkerbil. Panelet er udført i eloxeret aluminium med dimensionerne B 483 mm, H 440 mm og D 207 mm. Multistiktilslutning på bagsiden til kamera og videolampe, samt audio-indgang til ekstern dykkertelefon.

Video-/lys-/dykkertelefon-kuffert

I video-/lys-/dykkertelefon-kufferten er der indbygget komplet styring af video/dykkerlys og dykkertelefon til dykkere og tender samt udtag for ext. højtaler og rec. Kontakt LH Camera og få mere at vide om vores mange løsninger inden for erhvervsdykning.