Erhvervsdykning som speciale

LH Camera har den optimale løsning til alle erhvervsdykkere, der ønsker kamera udstyret som fast installation på skibet, i dykkerbilen og – mest af alt – på dykkerhjelmen. Med LH Camera bliver erhvervsdykning en professionel fornøjelse. Teknologien og funktionaliteten er alfa og omega i vores model Pro erhvervsdykker kamera. Et topprofessionelt farvevideokamera med Subconn connector, høj lysfølsomhed og ekstrem vidvinkeloptik 0,1 lux, ~120°.

Blåt stempel fra branchen

Kameraet er anerkendt i erhvervsdykkerkredse for sin høje kvalitet og stabilitet, når der skal udføres professionel erhvervsdykning i mørke og kulde samt under vanskelige forhold. Med et Pro erhvervsdykker kamera får I det bedste udstyr til opgaven, og det førsteklasses foto og video udstyr sikrer jer den bedst mulige dokumentation af dykkerarbejdet.

Et populært produkt

Inden for erhvervsdykning kan LH Camera desuden tilbyde et andet populært produkt. Det er en transportabel videokuffert, som fås i to udgaver:

Her får erhvervsdykkeren en komplet styring af video, dykkerlampe og kommunikation fra overfladen. Lyset til lampen kan trinløst reguleres op og ned i styrke uden spændingstab. I kuffertens låg er der indbygget sollyslæsbar monitor, som er tilsluttet dykkerens videokamera. Videolys og dykkertelefon tilsluttes nemt til kufferten via stiktilslutning. Der er indbygget udtag både for lyd og video til optagelse på videooptager eller PC. Videokufferterne er med indbygget stik for 24 VDC. Fås med 230 VAC /24 VDC Strømforsygning og indbygget genopladelig batteripack efter kundens ønske.

Video-/lys-/dykkertelefon-kuffert
I video-/lys-/dykkertelefon-kufferten er der indbygget komplet styring af video/dykkerlys og dykkertelefon til dykkere og tender samt udtag for ext. højtaler og rec. Kontakt LH Camera og få mere at vide om vores mange løsninger inden for erhvervsdykning.

Tilmeld nyhedsbrev