LH Camera logo

Videokontrol bokse for fast installation

LH Camera leverer forskellige kundetilpasset Video-kontrolenheder for fast montering, til en lang række undervands inspektion opgaver inden for

 • Erhvervsdykning
 • Havforskning
 • Offshore
 • Vindmølleindustrien
 • Fiskeindustrien

Video-kontrolbokse til Analog og HD-Video løsninger

LH Camera opbygger kundetilpasset video-kontrolenheder med mulighed for forskellige indbygnings moduler til vore analoge og HD-video løsninger.

Videokontrolenheden er b.l.a. beregnet til fastmontering om bord på et skib, i en dykkerbil eller som rack-monteret enhed i en dykkercontainer. Ved hjælp af forskellige modulopbygninger kan vi skræddersy en løsning, der passer til dit behov, lige fra en let og enkel løsning til en mere avanceret løsning.

Alle videokontrolenheder er med indbygget multistik for kabeltilslutning og fås i flerpolede størrelser og typer. BNC videoout-udtag for tilslutning til ekstern monitor samt 230/24 V strømforsyning med stik tilslutning til kontrolbox.

Liste over de forskellige indbygningsmuligheder

 • Trinløs lysdæmper
 • Multikamera-input med op til 4 kameraer
 • Tekstoverlejring med dybde- og GPS-input.
 • Kamerajustering i realtid
 • USB Video optager
 • USB video capture for tilslutning samt optagelse af video på ekstern PC
 • Audio-input fra dykkertelefon

 

Trinløs lysdæmper
Videolys reguleres trinløst fra videostyreenhedens panel.

Multikamera-input
Tilslut op til 4 undervandsvideokameraer til video-kontrolboksen, hvor du har mulighed for forskellige skærmbilledopsætninger, via fjernstyring fra panelet. Du kan vælge 4 split-billede, 2 split-billede, fuldt billede eller picture in picture-visning på monitoren.

Opsætning af tekstoverlay på monitor
Få vist den aktuelle GPS-position og dybde samt dato/tid på videobilledet. Ved tilslutning af USB-tastatur kan du valgfrit skrive op til 26 tegn på skærmbilledet.

Kamerajustering i realtid
Undervandsvideokamera med manuel justeringsmulighed direkte fra overfladen i realtid via et indbygget modul i videostyreenheden, hvor du kan justere og styre kameraets indstillingsmuligheder via en fjernbetjening. Bl.a. hvidbalance, lukkehastighed, farver, kontrast, skarphed, lys, digital zoom, backscatter, LCD/CRT-skærmindstilling. Med denne løsning kan du trimme og justere kameraet efter de aktuelle sigt-/lysforhold i vandet.

USB Video optager
USB optager  der nemt, hurtigt og effektivt kan udføre dokumentationsarbejde til vands. LH-USB optager lagre alle optagelser (lyd og billeder) direkte på en USB enhed.

USB Video Capture til PC
Her har du mulighed for at tilslutte din PC/bærbare computer til switch box’en, via USB-tilslutning, så du kan optage og se videobilledet på din PC. Du kan også optage lyd fra ekstern dykkertelefon.

Titel Filstørrelse Download
2xvideo-lys kontrol boks A4 166 KB DOWNLOAD
4xvideo-lys kontrol boks A4 203 KB DOWNLOAD

LH Camera leverer også kundetilpassede løsninger, hvor vi udvikler udstyr og systemer i tæt samarbejde med kunden.

Vi har et tæt samarbejde med en lang række partnere inden for bl.a. elektronik, EDB og videobranchen, så ingen opgaver er for små eller for store for os.