LH Camera logo

Specialopgaver med undervandsudstyr

LH-Camera har gennem årene fået flere og flere henvendelser med ønsker om at få leveret udstyr til helt specielle og unikke opgaver af forskellige karaktere.

Vi tilbyder open innovation, et tæt samarbejde mellem kunden og os, hvor vi deler ud af vores kompetencer indenfor undervands videobranchen, for at få afdækket behovet af udstyr, til at opfylde kundens behov.

Specialløsninger kan være af mange karakterer, det kan være fra specielle kabel konfigurationer med helt unikke og krævende gummi støbninger til et større antal trådløse kamera systemer der benyttes til samling og nedsænkning af kæmpe stål konstruktioner på havbunden i vindmøllebranchen. Løsninger der med fordel bruges for at øge sikkerheden omkring håndteringen og mindske omkostningerne i brugen af de bekostelige ROV (Remotely Operated Vehicle) og erhvervsdykkere på åbent vand.

OEM. Produkter udvikles og produceres også i virksomheden. Vi har flere kunder der gennem årene har fået udviklet OEM kabler, kamera og lampe typer, til netop deres maskiners behov og som nu får produceret deres produkt portefølge ved os i større og mindre serieproduktioner.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud til jeres projekt.