LH Camera logo

Video-kontrolpanel for montering i 19″ rack moduler

LH Camera leverer Video kontrol paneler som passer i 19″ rack systemer, til en lang række undervands inspektion opgaver inden for

  • Erhvervsdykning
  • Havforskning
  • Offshore
  • Vindmølleindustrien
  • Fiskeindustrien

Subsea Video-kontrolpanel til Analog og HD-Video løsninger

Panel til indbygning med 15″ lysstærk monitor, USB-videooptager, trinløs regulering af videolampe m.m. Panelet er designet til at passe i et 19″ rack-system. Er designet til indendørs fastmontering i en dykkercontainer, i et overfladekontrolrum eller i en dykkerbil. Panelet er udført i eloxeret aluminium med dimensionerne B 483 mm, H 440 mm og D 207 mm. Multistiktilslutning på bagsiden til kamera og videolampe, samt audio-indgang til ekstern dykkertelefon.

Indbygget USB-videooptager, som lagrer video/audio på internt og eksternt USB-flashdrev, med mulighed for at tage JPEG-fotosnapshot. Fotos tages nemt og hurtigt med et enkelt tryk på fotoknappen på betjeningspanelet, samtidig med at der optages video. Billederne lagres i et separat bibliotek på optagerens flashdrev. Direkte afspilning af optaget video. Mulighed for at vælge visning af dato/tid på videobilledet samt indsættelse af valgfri tekst.

Videolampe kan reguleres trinløst i lysstyrke fra 0-100 procent ved hjælp af betjeningsknappen på panelet.

Mulighed for stort udvidelsesprogram med forskellige indbygningsmoduler, bl.a. skærmopsplitningsmodul, der muliggør op til 4 x kameratilslutninger. Dybdevisning på video.

Brugeren får et flot og brugervenligt video-kontrolcenter med de vigtigste funktioner indbygget, så man som erhvervsdykker kan udføre et professionelt dokumentationsarbejde i forbindelse med enhver undervandsinspektionsopgave.

Titel Filstørrelse Download
15” Rackpanel Video-Lys-Rec 224 KB DOWNLOAD

LH Camera leverer også kundetilpassede løsninger, hvor vi udvikler udstyr og systemer i tæt samarbejde med kunden.

Vi har et tæt samarbejde med en lang række partnere inden for bl.a. elektronik, EDB og videobranchen, så ingen opgaver er for små eller for store for os.