LH Camera logo

Analog Fisheye Pan Tilt Dome Camera

LH Camera er specialisternes sikre valg, når det gælder kvalitetskontrol og sikkerhedstjek under vandet. Det skyldes vores store udvalg af professionelt undervandsvideoudstyr – og ikke mindst vores populære dome-kamera. Vi tilbyder et topprofessionelt Pan Tilt Fisheye Dome-farvekamera.

LH Camera er specialisternes sikre valg, når det gælder kvalitetskontrol og sikkerhedstjek under vandet. Det skyldes vores store udvalg af professionelt undervandsvideoudstyr – og ikke mindst vores populære dome-kamera. Vi tilbyder et topprofessionelt Pan Tilt Fisheye Dome-farvekamera. Kameraet er anerkendt for sin effektivitet og funktionalitet inden for en lang række inspektionsopgaver under vandet, bl.a.:

  • Havbrugsindustrien
  • ROV-pilotering (remotely operated underwater vehicle)
  • Offshore-undervandsinspektion
  • Vindkraftindustrien
  • Uddybningsfartøjer

Med dets høje lysfølsomhed og ekstreme vidvinkeloptik på 104 grader er vores dome-kamera det oplagte valg for eksperterne inden for undervandsinspektion.

Vælg et dome-kamera fra LH Camera

Analog fisheye:

Vores professionelle dome-kamera fås med og uden zoom samt med og uden indbygget dybde sensor. Det har en lynhurtig 360 graders pan-rotation. 1/3” Sony CCD-chip på 700 TVL 960×576 effektiv pixelopløsning betyder, at det avancerede videokamera tager knivskarpe billeder under alle forhold i havets mørke.

HD-IP zoom:

Dome kameraet fås også som HD-IP kamera med 30x zoom, med denne udgave leveres der Software til kontrol af kameraet både lokalt på netværket, samt over internettet via fjernkontrol, hvilket muliggør fuld kontrol over kameraet uanset hvor du befinder dig, det eneste det kræver er adgang til internettet, en PC eller en smartphone. Softwaren giver samtidig mulighed for at lave fantastiske HD optagelser på egen PC.

 

Perfekt videoovervågning under vandet

Vores dome-kamera er fremstillet i et stærkt materiale, der kan holde til selv de mest ekstreme forhold. Den høje opløsning betyder, at du tydeligt kan se selv de mindste detaljer på optagelserne. Kontakt os og få mere at vide om vores effektive dome-undervandskamera.

kontakt os venligst for at modtage produktdatablade og priser.

info@lh-camera.dk